طرح توجیهی گردشگری

طرح توجیهی گردشگری (مطالعات بازار، فنی و مالی با نرم افزار کامفار)

گزارش امکانسنجی احداث مجتمع خدماتی رفاهی و اقامتی (تالار ، رستوران و سوئیت)

در گذشته نیاکان ما جشن های خود را به صورت سنتی و با حضور تعداد کمی از اقوام خود برگزار می کردند ولی امروزه، مجالس و جشن های عروسی دارای زرق و برق هایی هستند که از عهده صاحب مجلس بر نمی آید. تهیه کردن غذا و میوه، سالاد و دسر، کیک مراسم، موزیک مراسم، سفره عقد، گل آرایی مجلس، نورپردازی سالن عروسی و … تنها تعدادی از برنامه های جشن عروسی میباشند و مردم چندان علاقمند به شیوه سنتی نیستند. امروزه، مردم پا به پای تکنیک های روز دنیا حرکت می کند و سرویس دهی در خدمات عروسی ایران تفاوت چندانی با سالن های اروپایی ندارد.

علاوه بر مراسم عروسی، امروزه برای صرف غذا و دادن میهمانی‌ها نیز به رستورانها و تالارها مراجعه می‌شود و مراجعه‌کنندگان شامل خانواده‌ها، بازرگانان، دوستان و …. می‌باشد که صاحبان مجالس و شرکت‌کنندگان در این‌گونه مجالس مایلند با آرامش و آسایش از بهترین نوع پذیرائی برخوردار شوند و به همین جهت مسئولیت مدیران یا صاحبان رستوران و تالار‌ها را به مراتب افزایش می‌یابد زیرا هر چه بیشتر رضایت مهمانان حاصل شود، مهمانی‌های بیشتر و در نتیجه سود بیشتری عاید رستوران و تالار خواهد شد.

مکان رستوران و تالار نقش تعیین کننده ای در سبک معماری رستوران و تالار دارد و بنابراین بایستی قبل از هرچیز نسبت به محل احداث رستوران و تالار، دقت ویژه ای داشت. مکان احداث رستوران و تالار، نقش تعیین کننده ای در سبک معماری آن دارد. به طور مثال طراحی رستوران و تالار کنار دریا با رستوران و تالار داخل شهر یا بین جاده ای یکسان نخواهد بود. مشتری طبق مکان رستوران و تالار، انتظار طراحی خاصی را نیز دارد.

البته در تمامی حالات بایستی دقت داشت که طراحی باید به گونه ای باشد که از طراحی های یکنواخت و تقلیدی استفاده نشود تا مشتری جذب فضای متفاوت رستوران و تالار شده و محیط رستوران و تالار برایش یکنواخت و خسته کننده نباشد. جهت تهیه طرح کلی، دانستن تعداد و نوع مشتریان و اختلاط آنها از اهمیت بالایی بر خوردار است.

ظاهر رستوران و تالار به شیوه های گوناگونی بر مشتری تاثیر می گذارد بنابراین بایستی در انتخاب لوازم و تجهیزات و استخدام پرسنل و امکانات محیط پذیرائی نیز دقت ویژه ای داشت و تا آنجا که ممکن است رضایت خاطر مشتریان مشکل پسند، حساس و آشنا به انواع امکانات پذیرائی را فراهم کرد.

رستوران و تالار بایستی به گونه ای طراحی شود که میل به بازگشت مجدد به رستوران و تالار را در مشتریان تقویت کند. چنانچه طراحی ظاهر ساختمان و یا تجهیزات مناسب نباشد مردم با شک و تردید غذا را انتخاب می کنند و چنین می پندارند که رستوران محیطی غیر بهداشتی داشته و برای بازگشت به رستوران ترغیب نمیشوند. معماری مناسب و داشتن نمایی لوکس و مدرن، غالباً مانع از بروز چنین پیش داوری هایی شده و می تواند حاکی از فضای بسیار مجلل و باشکوه داخل رستوران و تالار باشد.

طراحی دکوراسیون داخلی به شیوه های گوناگونی بر مشتری تاثیر می گذارد به طور مثال نور پردازی مناسب رستوران و تالار باعث ایجاد محیطی گرم و صمیمی و شاد برای مشتریان خواهد شد. نوع میز و صندلی و حتی نحوه چیدمان آنها، رنگ کف سالن، منبت کاری و استفاده از شیشه و آینه در دیوارها، پخش موزیک ملایم و بسیاری از عوامل دیگر نشان دهنده لوکس و مجلل بودن رستوران و تالار یا ارزان قیمت بودن آنها خواهد بود و در تصمیم مشتری برای رفتن یا نرفتن به رستوران و تالار نقش تعیین کننده ای دارند.

در ادامه کیفیت و کمیت انواع غذاهایی که سرو خواهند شد، بایستی تعیین گردد که آیا غذا به صورت روزانه و یا با یک منو ثابت عرضه می شود یا هر روز منوی متفاوتی ارائه خواهد شد. اینجاست که هنر آشپز متخصص به خوبی نمایان می‌گردد. علاوه بر طعم غذا که مهمترین قسمت در امر تالار و رستوران داری است، ارائه شیوه‌های ظریف و دلپسند عرضه کردن غذا، تزئین غذا و همچنین تزئین میزهای غذاخوری که متناسب سلیقه و طبع مشتریان باشد، نکات مهم و ظریفی در موفقیت و یا عدم موفقیت در این حرفه بوده و شهرت و اعتبار هر رستوران و تالاری بستگی به عوامل مذکور دارد.

برای موفق شدن و رونق بخشیدن به این حرفه نبایستی از موارد دیگری مثل مردم‌داری، خلاقیت، سخاوتمندی،  نظافت و بهداشت غفلت کرد.

شما میتوانید گزارش امکان سنجی فنی مالی و اقتصادی طرح احداث مجتمع گردشگری را که در سال ۱۳۹۷ و در ۱۳۹ صفحه تهیه شده است در قالب pdf   با قیمت ۱۰۰ هزار تومان  و در قالب word با قیمت ۸۰۰ هزار تومان از طریق لینکهای زیر دریافت کنید و درصورت نیاز به ویرایش و به روزرسانی طرح با ما تماس بگیرید تا تیم مهندسی شرکت طرح توجیهی فوق را منطبق بر خواسته های شما تهیه نماید.

(در صورت نداشتن آدرس ایمیل، هنگام خرید، میتوانید از آدرس ایمیل mehman@tajhizpro.ir استفاده نمایید)

لینک دانلود فایل pdf گزارش امکان سنجی فنی مالی و اقتصادی احداث مجتمع گردشگری

لینک دانلود فایل word گزارش امکان سنجی فنی مالی و اقتصادی احداث مجتمع گردشگری

تماس با پترو تجهیز ایرانیان

خلاصه محاسبات فنی و مالی طرح توجیهی گردشگری

زمین پیشنهادی: ۲۰۰۰ مترمربع

تالار پذیرایی : ۵۰۰ مترمربع (ظرفیت ۳۰۰ نفر)

رستوران: ۲۵۰ متر مربع (ظرفیت ۱۵۰ نفر)

سوئیت اقامتی: ۱۰ باب و مساحت هر باب (۳۰ مترمربع)

سرویس بهداشتی، نمازخانه، آشپزخانه، سردخانه، انبار مواد اولیه، اتاق مدیریت و سایر فضاها: ۴۵۰ مترمربع

پیشنهاد میگردد که ساختمانها در سه طبقه که هر طبقه ۵۰۰ مترمربع میباشد، احداث گردد.

شهر بازی: ۲۰۰ مترمربع

پارکینگ: ۵۰۰ مترمربع

فضای سبز: ۵۰۰ مترمربع

لازم به توضیح است که ساختمان مجتمع در ۳ طبقه پیشنهاد میگردد.

 

طرح توجیهی گردشگری ارائه شده توسط تیم مهندسی شرکت پترو تجهیز ایرانیان شامل بخش های زیر میباشد:

فصل اول: سابقه متقاضی تسهیلات 

۱- مشخصات متقاضی تسهیلات

۲- سرمایه و سهامداران

۳- اعضای هیات مدیره

۴- مجوزهای فعالیت شرکت

فصل دوم: مطالعات بازار طرح توجیهی گردشگری    

۱- مقدمه

۲- معرفی محصول طرح

۲-۱- معرفی کد آیسیک محصول

۲-۲- مشخصات، ویژگی ها و تعاریف علمی و تخصصی

۲-۳- کاربردهای محصول

۲-۴- معرفی محصول جایگزین

۲-۵- جایگاه محصول

۲-۶- کد تعرفه گمرکی

۳- محل اجرای طرح

۴- مواد اولیه

۵- قیمت فروش محصول

۶- بررسی عرضه

۶-۱- تولید داخلی

۶-۲- واردات

۶-۳- کل عرضه

۷- پیش بینی امکانات عرضه در آینده

۸- تقاضا

۸-۱- صادرات

۸-۲- تقاضای داخلی

۹- پیش بینی تقاضا

۹-۱- پیش بینی صادرات

۹-۲- پیش بینی تقاضای داخلی

۹-۳- پیش بینی تقاضای کل

۱۰- تحلیل موازنه پیش بینی امکانات عرضه و پیش بینی تقاضا

۱۱- نتیجه گیری بررسی بازار


فصل سوم: مطالعات فنی طرح توجیهی گردشگری   

۱- هدف از اجرای طرح

۲- مشخصات محصول طرح

۳- ظرفیت طرح

۴- فرآیند تولید

۵- مشخصات دانش فنی تولید

۶- پیش بینی تولید و فروش

۷- گزارش پیشرفت فیزیکی پروژه

۸- هزینه های سرمایه‌گذاری طرح توجیهی گردشگری

۸-۱- زمین

۸-۲- محوطه سازی و ساختمان

۸-۳- ماشین آلات

۸-۴- تأسیسات

۸-۵- وسایط نقلیه

۸-۶- تجهیزات اداری و آزمایشگاهی

۸-۷- متفرقه و پیش بینی نشده

۸-۸- هزینه های قبل از بهره‌برداری

۸-۹- سرمایه در گردش

۹- زمانبندی اجرا

۱۰- هزینه های تولید

۱۰-۱- مواد اولیه

۱۰-۲- حقوق و دستمزد نیروی انسانی

۱۰-۳- انرژی

۱۰-۴- تعمیر و نگهداری

۱۰-۵- هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده

۱۰-۶- هزینه های اجاره

۱۰-۷- هزینه بیمه دارایی ها

۱۰-۸- استهلاک

۱۰-۹- هزینه مالی

۱۰-۱۰- ساختار هزینه های ثابت و متغیر


فصل چهارم: مطالعات مالی طرح توجیهی گردشگری               

۱- خلاصه پیش بینی های مالی طرح توجیهی گردشگری

۲-پیش بینی فروش

۳- هزینه های طرح و نحوه تأمین منابع مالی

۴- هزینه سرمایه در گردش

۵- مشارکت مدنی قابل تبدیل به فروش اقساطی

۶- بازپرداخت تسهیلات

۷- گردش وجوه نقد

۸- وجوه نقد تنزیل شده

۹- تحلیل حساسیت IRR

۱۰- جدول سود و زیان طرح توجیهی گردشگری

۱۱- تحلیل سربسر طرح توجیهی گردشگری

۱۲- جدول پیش بینی تراز نامه

۱۳- نتیجه و پیشنهاد

شما میتوانید گزارش امکان سنجی فنی مالی و اقتصادی طرح احداث مجتمع گردشگری را که در سال ۱۳۹۷ و در ۱۳۹ صفحه تهیه شده است در قالب pdf   با قیمت ۱۰۰ هزار تومان  و در قالب word با قیمت ۸۰۰ هزار تومان از طریق لینکهای زیر دریافت کنید و درصورت نیاز به ویرایش و به روزرسانی طرح با ما تماس بگیرید تا تیم مهندسی شرکت طرح توجیهی فوق را منطبق بر خواسته های شما تهیه نماید.

(در صورت نداشتن آدرس ایمیل، هنگام خرید، میتوانید از آدرس ایمیل mehman@tajhizpro.ir استفاده نمایید)

لینک دانلود فایل pdf گزارش امکان سنجی فنی مالی و اقتصادی احداث مجتمع گردشگری

لینک دانلود فایل word گزارش امکان سنجی فنی مالی و اقتصادی احداث مجتمع گردشگری

تماس با پترو تجهیز ایرانیان